Slepice s citronovou omáčkou
Suroviny
1 slepice
250 g mrkve
250 g celeru
100 g cibule
2 citrony
50 g mouky
50 g másla
1 lžička soli
Postup
Cibuli a kořenovou zeleninu nakrájíme na stejné kostičky, orestujeme na oleji, osolíme a zalijeme vodou. Přidáme na čtyři díly rozporcovanou slepici a uvaříme doměkka. Po uvaření slepici vyjmeme a kořenovou zeleninu rozmixujeme, případně dohustíme tmavou jíškou. Pomalu povaříme, dochutíme solí a šťávou z citronů.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 499x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Slepice s citronovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!