Zelené tagliatelle na česneku
Suroviny
500 g zelených a bílých tagliatelle
225 g nasekaných špenátových listů
125 g čerstvého měkkého sýra s bylinkami a česnekem
225 g hub na plátky
2 lžíce vlašských
1 svazek jarních cibulek
2 stroužky nasekaného česneku
4 lžíce zakysané smetany
60 g nasekaných pistáciových oříšků
2 lžíce nadrobno nasekané bazalky
sůl
pepř
Postup
Na rozehřátém oleji osmahneme cibulku a česnek. Přidáme houby, vše promícháme, přikryjeme pokličkou a vaříme asi 5 minut doměkka na mírném ohni. Pak uvaříme těstoviny a necháme je okapat. Dáme si je stranou.
K houbám přidáme špenát a sýr a necháme mírně povařit. Přimícháme smetanu, kterou pouze prohřejeme, nevaříme.
Hotovou směsí přelijeme těstoviny, dochutíme kořením, promícháme a celé prohřejeme na mírném ohni. Před podáváním zdobíme nasekanými oříšky a bazalkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 273x
Komentáře receptu Zelené tagliatelle na česneku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!