Rybí ragú s chřestem a hrachovými lusky

Suroviny

300 g rybích filet
350 g bílého chřestu
150 g hrachových lusků
citrónová šťáva
bílý pepř
malá mrkev
1 zakysaná smetana
1 lžíce bílého vína
1/2 svazku kopru
sůl
cukr

recept nemá fotografii

Postup

Chřest oloupeme a ukrojíme konce, omyjeme a nakrájíme na cca 5 cm dlouhé kousky. Okrájíme konečky lusků a omyjeme. Do 1/2 l vroucí vody přidáme sůl a špetku cukru a vložíme do ní chřest. Vaříme asi 15 minut. Poté přidáme lusky a vaříme dalších 5 minut. Filety omyjeme a pokapeme citrónovou šťávou, posypme solí a pepřem a nakrájíme na kostky. Mrkev oloupeme a nakrájíme na malé kousky.

Zeleninu přecedíme a vývar si ponecháme. Zakysanou smetanu smícháme se 150 ml vývaru a necháme vařit. Do omáčky přidáme filety a kousky mrkve a vše vaříme 5 minut. Do omáčky přidáme chřest a hrášek a necháme je v ní prohřát. Dochutíme bílým vínem a posypeme jemně nasekaným koprem. Jako přílohu podáváme rýži.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 113x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí ragú s chřestem a hrachovými lusky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist