Cuketová omáčka
Suroviny
1 malá cuketa
3 stroužky česneku
trochu oleje
sůl, pepř
trochu octa
2 lžíce majolky
Postup
Cuketu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Česnek oloupeme a prolisujeme do cukety, přidáme olej, osolíme a opepříme. Duchutíme octem a majolkou a vše promícháme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 566x
Hodnocení receptu:
7,20 (počet: 5)
7,20
5
10
Komentáře receptu Cuketová omáčka
Zdena: | středa 24. listopadu 2010 |
Syrová cuketa je ke konzumaci vhodná - zejména mladé plody. Je výborná pro hubnutí a detoxikaci organismu - např. nakrájená na jemné plátky doplněná několika kapkami olivového oleje. | |
Demon: | středa 24. listopadu 2010 |
Myslím, že se syrová cuketa nemá jíst....měla by se tepelně upravit...do tohohle rozhodně nejdu, protože cuketa není okurka. | |
anonym: | středa 16. dubna 2008 |
To má být omáčka? Spíš jakási ochucená cuketa... Jak a k čemu ji podávat? Z. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!