Vepřové ocásky
Suroviny
6 vepřových ocásků
3 lžíce sušeného medvědího česneku se solí
500 ml černého piva
500 ml masového vývaru
sójová omáčka
mlet paprika
zelená petrželka
3 cibule
1 kg brambor
kmín
sůl
pepř
Postup
Vepřové ocásky přesekneme na menší části a několikrát propereme ve vlažné vodě. Kousky masa dáme společně s omytými celými bramborami na pekáč, pokapeme sójovou omáčkou, pokmínujeme, hustě posypeme medvědím česnekem se solí, nasekanou petrželkou, pokrájenou cibulí a paprikou, podlijeme černým pivem a pečeme doměkka v troubě předehřáté na 190 °C. Během pečení občas poléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme vývarem.
Upečené ocásky s bramborami dáme na zahřáté talíře a přeléváme výpekem.
Pozn.: Vychlazený výpek je také dobrý jako pomazánka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 8 343x
Komentáře receptu Vepřové ocásky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!