Králík na černém pivě

Suroviny

1 naporcovaný králík
250 g uzeného bůčku
palička česneku
500 ml černého piva
drcený kmín
1 lžíce sádla
1 lžíce škrobu
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Omyté porce králíka osolíme a rozložíme je do pekáče vymazaného sádlem. Maso potřeme prolisovaným česnekem, pokmínujeme a poklademe plátky uzeného bůčkku, které připíchneme párátky. Vše zalijeme pivem a pečeme v troubě zhruba 90 minut při teplotě 200 °C.

Až maso změkne, vyndáme ho z pekáče a šťávu zahustíme lžící škrobové moučky. Králíka dáme zpět a společně ještě 10 minut dopékáme. Králíka podáváme se špenátem a bramborovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 656x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Králík na černém pivě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist