Marinované vepřové koleno
Suroviny
větší vepřové koleno s kůží
3 lžíce worcesteru
3 lžíce sójové omáčky
4 lžíce plnotučné hořčice
300 ml černého piva
sůl
Postup
Koleno očistíme, omyjeme, osušíme a důkladně ze všech stran osolíme. Pak maso naložíme do směsi piva, hořčice a koření a necháme do druhého dne v chladu odležet. Další den dáme maso do pekáče s vodou a zvolna pečeme pod pokličkou doměkka.
Posledních 20 minut pečení odkryjeme a necháme dojít. Podáváme s červeným zelím a knedlíky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5 110x
Hodnocení receptu:
0,00 (počet: 1)
0,00
1
10
Komentáře receptu Marinované vepřové koleno
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!