Hovězí steak na bylinkách
Suroviny
2 steaky z vysokého roštěnce (po cca 200 g)
olivový olej
svazek jarní cibulky
2 paličky česneku
2 lžičky nasekaného rozmarýnu a tymiánu
400 g malých brambor uvařených do poloměkka
sůl
Postup
Maso lehce naklepeme, vetřeme do něj olej s rozmarýnem a tymiánem a necháme 20 minut odležet. Pak steaky dáme na rozpálený gril a pečeme po obou stranách. Nejdříve zprudka, aby se maso zatáhlo a pak na mírnějším ohni. Vedle si v grilovací misce vymazané olejem opečeme osolené brambory, rozkrojené cibulky a česnek. Masoo osolíme až těsně před servírováním a krájíme ho na tenké plátky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 621x
Komentáře receptu Hovězí steak na bylinkách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!