Lilek s chilli a fetou
Suroviny
1 větší lilek
200 g sýra feta
3 chilli papričky
olivový olej
sůl
Postup
Omytý a osušený lilek nakrájíme podélně na tenké plátky, osolíme a necháme 20 minut "vypotit". Potom ho pokapeme olivovým olejem, dáme na rozpálený gril a z jedné strany opečeme dozlatova. Plátky obrátíme, posypeme rozdrobenou fetou, nasekanými chilli papričkami a dopečeme. Lilek už nesolíme, podáváme ho s plátkem tmavého chleba.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 829x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Lilek s chilli a fetou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!