Grilované hrušky a jablka

Suroviny

4 hrušky
4 jablka
100 g rybízové marmelády
1 lžíce slivovice
1/2 lžíce loupaných pistácií
máta na ozdobu

recept nemá fotografii

Postup

Z ovoce odřízneme vršky i se stopkou. Ze zbylých částí nožem vykrojíme jádřince a opatrně vydlabeme část dužiny. Rybízovou marmeládu promícháme se slivovicí a ovoce jí naplníme. Spodní díly ovoce zakryjeme odkrojenými vršky a grilujeme při mírné teplotě asi 15 minut.
Pistácie nahrubo nasekáme. Grilované ovoce posypeme pistáciemi, ozdobíme mátou a můžeme podávat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 197x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilované hrušky a jablka

Milda: neděle 3. listopadu 2013
Super,dělal jsem to k jelenímu steaku ale bez pistácií, už by se to tam moc bilo, jinak ale doporučuji..

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist