Grilované hrušky a jablka
Suroviny
4 hrušky
4 jablka
100 g rybízové marmelády
1 lžíce slivovice
1/2 lžíce loupaných pistácií
máta na ozdobu
Postup
Z ovoce odřízneme vršky i se stopkou. Ze zbylých částí nožem vykrojíme jádřince a opatrně vydlabeme část dužiny. Rybízovou marmeládu promícháme se slivovicí a ovoce jí naplníme. Spodní díly ovoce zakryjeme odkrojenými vršky a grilujeme při mírné teplotě asi 15 minut.
Pistácie nahrubo nasekáme. Grilované ovoce posypeme pistáciemi, ozdobíme mátou a můžeme podávat.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 262x
Hodnocení receptu:
10,00 (počet: 1)
10,00
1
10
Komentáře receptu Grilované hrušky a jablka
Milda: | neděle 3. listopadu 2013 |
Super,dělal jsem to k jelenímu steaku ale bez pistácií, už by se to tam moc bilo, jinak ale doporučuji.. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!