Plněné grilované lilky s pálivou omáčkou
Suroviny
2 lilky
200 g žampionů
2 barevné papriky
2 šalotky
2 lžíce bílého balzamikového octa
4 lžíce oleje
drcený černý pepř
1 lžička grilovacího koření
200 g tatarské omáčky s feferony
3 lžíce zakysané smetany
3 lžíce ostrého kečupu
sůl
Postup
Lilky podélně rozkrojíme a vydlabeme. Žampiony nakrájíme na plátky, papriky na kostičky a šalotku na nudličky. Vše smícháme s dužinou z lilků, zalijeme octem a olejem, osolíme, opepříme. Touto směsí naplníme lilky, posypeme je grilovacím kořením a zabalíme do alobalu. Pečeme na grilu asi 15 minut. Na omáčku smícháme tatarskou omáčku se zakysanou smetanou a kečupem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 929x
Komentáře receptu Plněné grilované lilky s pálivou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!