Žabí stehýnka
Suroviny
4 žabí stehýnka
1 šalotka
2 stroužky česneku
kousek másla
50 ml suchého bílého vína
zelená petrželka
sůl
Postup
Stehýnka omyjeme, osušíme a osolíme. Opečeme je na másle, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět. Pak vložíme také na jemno posekaný česnek, orestujeme a podlijeme bílým vínem. Necháme zredukovat a vsypeme petrželku. Promícháme a servírujeme.
Pozn.: Celé by to nemělo trvat více jak deset minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 018x
Hodnocení receptu:
8,00 (počet: 1)
8,00
1
10
Komentáře receptu Žabí stehýnka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!