Hlávkový salát s jarní zeleninou a vejcem
Suroviny
1 hlávkový salát
2 kedlubny
4 uvařená vejce
1 svazek ředkviček
1 svazek jarní cibulky
80 g křenu
250 ml zakysané smetany
sůl
mletý bílý pepř
Postup
Oloupaná vejce nakrájíme na kolečka, stejně jako očištěné ředkvičky, jarní cibulku a kedlubny. Hlávkový salát rozebereme a listy opláchneme. Křen nastrouháme, promícháme se zakysanou smetanou a dochutíme solí a bílým pepřem. Mísu vyložíme hlávkovým salátem, přidáme všechnu zeleninu a vejce. Přelijeme dresinkem a necháme vychladit.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 865x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Hlávkový salát s jarní zeleninou a vejcem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!