Vepřová játra marinovaná na grilu
Suroviny
500 g vepřových jater
100 ml červeného vína
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce worchesteru
dle chuti grilovací koření
Postup
Smícháme olej s vínem, worchesterem a grilovacím kořením. Do této marinády naložíme játra, která jsme nakrájeli na plátky. Necháme uležet alespoň 2 hodiny. Potom grilujeme.
Podávejte s bramborami nebo pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 005x
Hodnocení receptu:
9,00 (počet: 1)
9,00
1
10
Komentáře receptu Vepřová játra marinovaná na grilu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!