Kapr po míšeňsku

Suroviny

4 porce kapra (asi 800 g)
200 g mrkve
200 g celeru
1 pórek
1 lžíce citrónové šťávy
2 lžíce olivového oleje
1 bobkový list
drcený černý pepř
sůl
50 g másla
100 ml bílého vína

recept nemá fotografii

Postup

Kapra omyjeme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Mrkev a celer nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka. Zeleninu osmahneme na oleji. Přidáme koření a lehce osolíme. Na zeleninu položíme kapra a poklademe je plátky másla. Podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou asi 20 minut.

Porce kapra na talířích obložíme dušenou zeleninou. Podáváme s brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 058x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr po míšeňsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist