Telecí pivní guláš
Suroviny
600 g předního telecího masa
3 cibule
2 stroužky česneku
3 lžíce sádla
2 lžičky kmínu
2 lžíce rajského protlaku
300 ml světlého piva
střídka ze 2 krajíců chleba
sůl
mletý černý pepř
Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme. Telecí maso nakrájíme na kostky. Cibuli necháme zezlátnout na sádle, přidáme k ní telecí maso, okmínujeme a osmahneme. Opečené maso osolíme, opepříme, přimícháme rajský protlak a podlijeme pivem. Pod pokličkou dusíme do měkka. Podle potřeby přiléváme pivo. Guláš zahustíme chlebem a dochutíme česnekem. Podle chuti dosolíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 306x
Komentáře receptu Telecí pivní guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!