Zapékané filé s jablky a křenem
Suroviny
800 g rybího filé
200 g jablek
60 g Rama Culinesse
100 g křenu
1 lžíce bílého vinného octa
200 ml Rama Cremefine
1 lžička cukru
1 lžička soli
Postup
Rybu nakrájíme na stejně velké kousky, osolíme a smícháme s octem. Necháme 15 minut odpočinout. Zapékací formu vymažeme Ramou, filé narovnáme vedle sebe do formy a potřeme zbytkem Ramy. Přikryjeme a vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C.
Jablka a křen nastrouháme, osolíme, ochutíme cukrem a smícháme se smetanou. Zapékací formu odkryjeme, na filé rozdělíme připravenou směs a odkryté ještě 10 minut dopečeme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 185x
Komentáře receptu Zapékané filé s jablky a křenem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!