Vařený masový pudink

Suroviny

500 g vařeného masa (hovězí, vepřové...)
100 g slaniny
2 vejce
3 lžíce vývaru
30 g cibule
30 g strouhanky
1/2 prášku do pečiva
sůl
špetka pepře
tuk a strouhanka na vymazání a vysypání formy

recept nemá fotografii

Postup

Maso a slaninu umeleme a smícháme s vývarem a žloutky, přidejte jemně nakrájenou cibuli, sůl a koření. Nakonec přidejte pevný sníh z bílků a strouhanku, ve které jste promíchali prášek do pečiva.
Formu na pudink vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Dáme ji do hrnce s vodou tak, aby voda dosahovala do tří čtvrtin formy. Vařte asi jednu hodinu.

Pudink vyklopíme a podávejte s dušenou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 647x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vařený masový pudink


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist