Pikantní kapr
Suroviny
kapr
dle chuti worcesterová omáčka
sůl
sádlo
římský kmín
zelený pepř
kari pasta
1 lžička limetkové šťávy
50 g čabajky
200 g Ramy
50 g ementálu
Postup
Čertvého kapra stahneme z kůže a naporcujeme. Osolíme, dle chuti přidáme koření a dáme do vymaštěného pekáčku. Zakapeme worcestrem a limetkou a dáme do vyhřáté trouby péct. Asi po 15ti minutách pečení přidáme na kolečka nakrájenou čabajku a pečeme dál. Těsně před upečením poklademe kapra plátky sýra a zalijeme smetanou. Až se sýr rozpustí, můžeme podávat. Nejlepší příloha je čerstvý chléb.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 940x
Komentáře receptu Pikantní kapr
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!