Moravský vrabec

Suroviny

350 g vepřové plece
300 g libového vepřového bůčku
2 cibule
4 stroužky česneku
10 g hladké mouky
kmín
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky a dáme do pekáčku. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na kousky a přidáme k masu. Osolíme, okmínujeme. Vše promícháme a dáme péct do trouby předehřáté na 250.C. Nejprve pečeme zprudka asi 15 minut a pak teplotu v troubě snížíme na 180.C. Podle potřeby podléváme a pečeme doměkka. Měkké maso vyjmeme a výpek zaprášíme moukou, zalijeme vodou a povaříme. Pak maso vrátíme zpět.
Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky a červeným zelím.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7 091x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,08 (počet: 13) 7,08 13 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Moravský vrabec


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist