Cizrnová polévka s vepřovým masem
Suroviny
300 g vepřové kýty
2 pórky
1 malá cuketa
600 g konzervovaných rajčat
1 lžíce rajčatového protlaku
1 l kuřecího vývaru
400 g konzervované cizrny
200 g špenátových listů
3 stroužky česneku
bobkový list
sůl
pepř
olivový olej
Postup
Na rozehřátém oleji orestujeme na kostičky nakrájené maso, přidáme nakrájený pórek a cuketu a restujeme asi 3 minuty. Přidáme česnek a rajčata, protlak, vývar, cizrnu a bobkový list. Přivedeme k varu a necháme na mírném plameni vařit asi 5 minut.
Pokrájíme listy špenátu, přidáme je do polévky a 2 minuty vaříme. Polévku osolíme, opepříme. Vyndáme bobkový list a podáváme se strouhaným parmezánem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 250x
Komentáře receptu Cizrnová polévka s vepřovým masem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!