Filety z norského lososa
Suroviny
4 filety z norského lososa
150 g nastrouhaného ementálu
3 dcl mléka
1 žloutek
1 lžíce polohrubé mouky
2 lžíce rajčatové pasty
1 rajče
2 stroužky česneku
1 lžíce strouhanky
pepř
sůl
olej
špetka bazalky
Postup
Filety osolíme a zprudka opečeme po obou stranách. Mléko smícháme se žloutkem a moukou a důkladně prošleháme a na mírném plameni necháme za stálého míchání zhoustnout. Omáčku po 10ti minutách varu dochutíme 2 lžícemi rajčatové pasty, najemno nakrájeným rajčetem, prolisovaným česnekem a bazalkou. Osolíme, opepříme a celé zahustíme strouhankou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 004x
Komentáře receptu Filety z norského lososa
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!