Filety z norského lososa

Suroviny

4 filety z norského lososa
150 g nastrouhaného ementálu
3 dcl mléka
1 žloutek
1 lžíce polohrubé mouky
2 lžíce rajčatové pasty
1 rajče
2 stroužky česneku
1 lžíce strouhanky
pepř
sůl
olej
špetka bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Filety osolíme a zprudka opečeme po obou stranách. Mléko smícháme se žloutkem a moukou a důkladně prošleháme a na mírném plameni necháme za stálého míchání zhoustnout. Omáčku po 10ti minutách varu dochutíme 2 lžícemi rajčatové pasty, najemno nakrájeným rajčetem, prolisovaným česnekem a bazalkou. Osolíme, opepříme a celé zahustíme strouhankou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 004x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Filety z norského lososa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist