Česnekový chléb v alobalu
Suroviny
1 francouzská veka
2 stroužky česneku
1/4 lžičky soli
4 lžíce směsi bylinek nakrájených nadrobno
250 g másla
Postup
Veku nakrájíme na plátky o tloušťce asi 3 cm, ale plátky neprořízneme úplně, ale pouze tak, aby spodní třetina veky držela pohromadě. Stroužky česneku oloupeme a rozmačkáme. Sůl, rozmačkaný česnek a bylinky utřeme s máslem, a okořeněným máslem namažeme jednotlivé plátky veky. Veku volně zabalíme do alobalu, kraje dobře složíme a grilujeme 15 minut, občas obrátíme. Po 15ti minutách vyndáme z alobalu a dalších 10 minut grilujeme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 217x
Komentáře receptu Česnekový chléb v alobalu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!