Kančí guláš dle Fouse

Suroviny

5OO G KANČÍ NA GULÁŠ
2LŽÍCE VEPŘOVÉHO SÁDLA
2 VĚTŠÍ CIBULE
2-3 LŽÍCE HL. MOUKY
2DCL PORTO RÉCCUA RUBY (ČERVENÉ )
KOŘENOVÁ ZELENINA NA PLÁTKY
KOŘENÍ : BOBKOVÝ LIST/2KS/,MLETÝ PEPŘ, SŮL,MAJORÁNKA,
paprika sl. + pálivá

recept nemá fotografii

Postup

NEJLEPŠÍ je maso z mrazáku může býz i delší dobu čím déle tím lépe.
na sádle osmahneme cibulku,zaprášíme moukou a trochu podlejeme teplou vodou,přidáme maso a víno, necháme trochu podusit, přidame papriku,sůl,pepř ,bobkový list rozemneme a vložíme . Ohlídáme aby se maso nepřipálilo, popřípadě přidáme trochu vody- nebo vývar, může být jakýkoliv.
Před dokončením přidáme majoránku nemusíte šetřit ,ta dá tomu guláši teprve šmrnc.
Přílohy? od chleba,rýže,těstovin,knedlíků, snese tento guláš vše
Dobrou chuť přeje Fous

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 357x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kančí guláš dle Fouse


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist