Carská polévka
Suroviny
250 g nakládané červené řepy
2 mrkve
250 g hovězího masa (drůbeží)
2 lžíce kopru
1 lučina
sůl
cukr
4 bobkové listy
1 lžíce Knorr Aromat
citronová šťáva z 1/2 citronu
4 lžíce našlehané šlehačky
2 lžíce petrželky
Postup
Do kuřecího nebo hovězího vývaru dáme nakládanou, na nudličky nakrájenou červenou řepu a mrkev nakrájenou také na nudličky. Uvaříme do změknutí a přidáme na kostičky nakrájené drůbeží nebo hovězí maso (můžeme obojí). Poté přidáme najemno nasekaný kopr a zahustíme jednou kostkou Lučiny, přidáme špetku soli, cukr , bobkový list, Knorr koření a citrónovou šťávu z půlky citrónu.
Podáváme ozdobené šlehačkou a posekanou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 983x
Komentáře receptu Carská polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!