Špindlerovské maso

Suroviny

300 g vepřové kýty
100 g vepřových jater
1 lžíce sterilovaných krájených žampiónů
1 cibule
1 feferonka
1 červená paprika
1 lžička rajského protlaku
1 menší sterilovaná paprika
mletá paprika
sójová omáčka
kmín
sůl, pepř
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji. Přidáme maso a játra a osmažíme. Přidáme mletou papriku, rajský protlak, feferonku, papriku a okurky, vše nadrobno nakrájené, pak žampióny a sójovou omáčku, kmín. Krátce podusíme, opepříme a osolíme až nakonec, aby játra neztvrdla.
Podáváme s širokými rýžovými nudlemi

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8 658x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 2) 9,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Špindlerovské maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist