Špindlerovské maso
Suroviny
300 g vepřové kýty
100 g vepřových jater
1 lžíce sterilovaných krájených žampiónů
1 cibule
1 feferonka
1 červená paprika
1 lžička rajského protlaku
1 menší sterilovaná paprika
mletá paprika
sójová omáčka
kmín
sůl, pepř
olej na smažení
Postup
Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji. Přidáme maso a játra a osmažíme. Přidáme mletou papriku, rajský protlak, feferonku, papriku a okurky, vše nadrobno nakrájené, pak žampióny a sójovou omáčku, kmín. Krátce podusíme, opepříme a osolíme až nakonec, aby játra neztvrdla.
Podáváme s širokými rýžovými nudlemi
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 8 658x
Komentáře receptu Špindlerovské maso
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!