Fazolky na smetaně I.
Suroviny
700 g fazolových lusků
70 g Ramy
40 g hladké mouky
2 dl mléka
1 zakysaná smetana
sůl
ocet
dle chuti cukr
2 lžičky kopru
Postup
Fazolové lusky pokrájíme a podusíme. Z Ramy a hladké mouky připravíme světlou jíšku, kterou zajijeme mlékem, přimícháme fazolky, povaříme a přidáme kopr. Vše osolíme, dochutíme cukrem a octem. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a už jen krátce povaříme.
Podáváme s vařeným bramborem a vařeným vejcem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 549x
Hodnocení receptu:
1,00 (počet: 1)
1,00
1
10
Komentáře receptu Fazolky na smetaně I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!