Zapečená krkovice
Suroviny
400 g krkovice
200 g kysaného zelí
400 g brambor
100 g slaniny
1 lžička soli
4 stroužky česneku
2 cibule
1 lžička kmínu
1 lžička pepře
Postup
Na dno pekáčku rozložíme proužky slaniny a poklademe je nakrájenými plátky syrových brambor. Osolíme, posypeme cibulí nakrájenou na kolečka a nasekaným česnekem. Následuje vrstva kysaného zelí, které překrájíme. Na zelí rozložíme osolené a opepřené plátky krkovičky silné asi 1 cm. Poklademe česnekovými plátky a posypeme kmínem. Pečeme přikryté víkem nebo alobalem. Jakmile jsou brambory měkké, sundáme víko a pečeme dozlatova.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5 228x
Komentáře receptu Zapečená krkovice
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!