Staročeský sulc

Suroviny

2 vepřové nožičky
1 vepřové kolínko
4 balení bobkového listu
4 kuličky nového koření
6 kuliček pepře
sůl
Knorr bujón
1 cibule
4 stroužky česneku
1 polévková lžíce octa

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné a oprané maso společně s kořením uvaříme doměkka, přidáme sůl a cibuli. Uvařené suroviny vyjmeme z vývaru, necháme vychladit, vykostíme a umeleme. Umeleme zároveň i česnek. Libové maso můžeme jen pokrájet na menší kousky.

Vývar přecedíme, vrátíme do něj maso, pomletou kůži s česnekem, osolíme a opepříme dle chuti a dáme na chvilku povařit s troškou octa.

Hotový horký sulc naléváme do misek. Vychladlý ztuhlý sulc podáváme s pokrájenou cibulí a pokapané octem, nejlépe s čerstvým chlebem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 855x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 3,60 (počet: 5) 3,60 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Staročeský sulc

anonym: pondělí 4. června 2012
Pro barvu a chuť bych ještě přidala kořenovou zeleninu.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist