Papriková omáčka ke grilovanému masu
Suroviny
2 zelené papriky
ostrý kečup ostrý
80 g majonézy
worcesterová omáčka
pepř
sůl
ocet
cukr
Postup
Umyté papriky ponoříme na 3 minuty do horké vody, vyjmeme je a stáhneme z nich slupku a pokrájíme je na malé kousky. V misce rozmícháme majonézu, worcester, kečup, přidáme papriky a dochutíme do sladkokysela.
Podáváme ke grilovanému masu. Kdo nemá rád ostré, použije sladký kečup, kdo naopak chce omáčku přiostřit, může použít extra pálivý kečup nebo lze přidat feferonku.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 240x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Papriková omáčka ke grilovanému masu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!