Pikantní bůček I.

Suroviny

2 kg bůčku na plátky
125 ml omáčky hoisin
90 g tmavého třtinového cukru
125 ml ústřicové omáčky
8 stroužků česneku rozmělněných nožem
1 lžíce jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 180 °C. Omáčku hoisin, cukr, ústřicovou omáčku a 250 ml vody smícháme v míse. Plátky bůčku rozložíme na hlubší plech vyložený pečícím papírem, přelijeme marinádou a přikryté alobalem pečeme hodinu a čtvrt. Sundáme alobal a pečeme dalších 25 minut. Potom zvýšíme teplotu na 200 °C a 20 minut dopékáme. Vyndáme z trouby, necháme deset minut odpočinout a pak podáváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 402x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní bůček I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist