Kapr na houbách
Suroviny
600 g kapra
1 dl bílého vína
150 g žampiónů
1 cibule
česnek
3 lžíce oleje
sůl, pepř
petrželová nať nebo kopr
Postup
Porce kapra omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a opepříme. V hluboké pánvi (WOK) rozpálíme olej, na něj dáme na proužky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené očištěné žampióny a porce kapra. Kapra zprudka po obou stranách opečeme. Pak oheň stáhneme, kapra dáme kůží nahorů, zalijeme vínem a pod poklicí dusíme doměkka. Těsně před dokončením posypeme kapra drobně nasekanou petrželkou nebo koprem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 589x
Komentáře receptu Kapr na houbách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!