Bramborový salát s vařenou rybou
Suroviny
200 g míchané zeleniny (mrkev, petržel, celer, květák, brokolice..)
120 g sterilovaných okurek
1 vejce natvrdo
200 g uvařeného rybího masa (z hlavy apod.)
500 g brambor
200 g jablek
50 g sterilovaného hrášku bez nálevu
20 g plnotučné hořčice
sůl
ocet
cukr
vývar z rybího masa
majonézu
Postup
Uvaříme brambory, oloupeme je a vychladlé nakrájíme na kostičky. Okurky, jablka, vejce i rybu nakrájíme na kousky, promícháme s bramborami a zeleninou. Přidáme majonézu, podle chuti osolíme, osladíme, přidáme hořčici a promícháme. Necháme vychladit. Tento salát se hodí spíše jako předkrm.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 059x
Komentáře receptu Bramborový salát s vařenou rybou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!