Bramborový salát s fazolemi, slaninou a feferonkami
Suroviny
1 kg brambor
1 malý celer
3 mrkve
4 vejce
2 feferonky
1 cibuli
100 g uzené slaniny
100 g žampionů
250 g bílých fazolí ve sladkokyselém nálevu
250 ml majonézy
1 lžíci plnotučné hořčice
sůl
mletý pepř
špetku cukru
Postup
Brambory ve slupce, celer a mrkev uvaříme doměkka, vejce natvrdo. Vše nakrájíme na kostičky stejně jako cibuli, feferonky nasekáme najemno. Slaninu pokrájíme, krátce orestujeme, přidáme cibuli s pokrájenými žampiony a orestujeme. Pak vše smícháme, přidáme scezené fazole, majonézu a hořčici. Dochutíme solí, pepřem a cukrem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 094x
Komentáře receptu Bramborový salát s fazolemi, slaninou a feferonkami
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!