Pstruzi na pánvi
Suroviny
4 pstruzi
2 – 3 lžíce hladké mouky
2 lžíce oleje
3 lžíce másla
1/2 citronu
2 lžíce posekané petrželky
sůl
mletý pepř
Postup
Očištěné pstruhy opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Obalíme je v mouce. Na teflonové pánvi rozehřejeme olej s polovinou másla, pstruhy dáme do tuku a po obou stranách opečeme dozlatova. Vkládáme je na teplé talíře, zdobíme na kolečka nakrájeným citronem a omytou petrželkou. Do tuku od opékání přidáme zbylé máslo, necháme ho rozpustit a pstruhy jím na talířích poléváme. Podáváme s vařenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 766x
Komentáře receptu Pstruzi na pánvi
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!