Husarská roláda

Suroviny

1 kg vepřové kýty
250 g hovězího výřezu
50 g hladké mouky
1 cibule
100 g měkkého salámu
kmín
mletý pepř
mletá paprika
česnek
voda
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, rozřízneme na plát a rozklepneme doširoka. Hovězí výřez umeleme společně s cibulí, přidáme drcený kmín, pepř, papriku, třený česnek a osolíme. Směs dobře propláchneme, přidáme oloupaný, na kostičky nakrájený salám. Připravený plát potřeme směsí, maso zavineme, upevníme provázkem a na povrchu osolíme. Roládu položíme do pekáče na přesekané kosti, mírně zalijeme vodou a dáme péci do rozehřáté trouby. Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby doléváme teplou vodou. Měkké, dočervena upečené maso z pekáče vyndáme. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, zalijeme vodou, rozmícháme a dobře provaříme. Provařenou šťávu procedíme přes hustý cedník a necháme, dokud tuk nevystoupí na povrch.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 979x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Husarská roláda


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist