Gulášová polévka I.
Suroviny
200 g předního hovězího masa bez kostí
200 g brambor
cibule
1 lžíce Ceres softu
mletá paprika sladká i pálivá
1 1/4 l vody
2 lžíce hladké mouky
česnek
kmín
masox
polévkové koření
majoránka
pepř
sůl
Postup
Nadrobno nakrájenou cibuli usmažíme dozlatova na polovině dávky tuku. Přidáme maso nakrájené na drobné kostičky a osmahneme. Zaprášíme paprikou, zalijeme trochou vody, osolíme a dusíme. Mezitím připravíme z tuku a mouky světlou jíšku. Zalijeme ji vodou, rozšleháme a uvedeme do varu. Jíšku vmícháme k masu a opět dusíme. Přidáme na kosičky nakrájené brambory a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme masoxem a kořením.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 192x
Komentáře receptu Gulášová polévka I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!