Marinovaná vepřová játra na grilu

Suroviny

500 g vepřových jater
100 ml červeného vína
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce worchestru
grilovací koření

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme marinádu z oleje, vína, worchesteru a grilovacího koření. Do této marinády dáme nakrájená játra na plátky a necháme minimálně 2 hodiny rozležet. Pak grilujeme na grilu, nebo grilovací pánvi.

Podáváme s bramborem, nebo pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 907x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,20 (počet: 5) 6,20 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinovaná vepřová játra na grilu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist