Kapr na žampiónech

Suroviny

2 kg kapra
1 kg žampiónů
150 ml oleje
250 g polohrubé mouky
20 g mleté papriky
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Žampióny nakrájíme na větší kousky a podusíme na 1,5 dcl oleje. Dle chuti přidáme pepř a necháme pod pokličkou přibližně 30 minut dusit. Kapra naporcujeme, osušíme, osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky.

Na pekáč dáme podušené houby a na ně položíme obalené porce kapra kůží navrch. Velikost pekáče volte takovou, aby byl rybou úplně naplněný.

Pečeme asi půl hodiny, aby se na povrchu ryby udělala kůrka. Nakonec vypečenou šťávou pokapeme porce kapra.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 371x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr na žampiónech


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist