Jehněčí kotletky s bylinkovo-parmezánovou krustou
Suroviny
1200 g jehněčích kotletek
20 g máty
20 g rozmarýnu
10 g tymiánu
20 g strouhaného parmezánu
100 g staršího chleba
3 polévkové lžíce oleje
olivový olej
sůl
pepř
Postup
Z chleba odřízneme kůrku a vložíme ho do mixeru spolu s bylinkami a parmezánem. Vznikne jemná žmolenka.
Kotletky osolíme a opepříme a zprudka opečeme a cca 6 minut je doděláme na kraji grilu. Necháme je 4 minuty odpočinout. Poté je obalíme v bylinkové směsi a zakápneme olivovým olejem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 826x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Jehněčí kotletky s bylinkovo-parmezánovou krustou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!