Mrkvová polévka s kedlubnami
Suroviny
100 g kedluben
150 g mrkve
30 g sádla
1 cibuli
20 g hladké mouky
masový vývar
20 g krupek
100 ml sladké smetany
1 žloutek
kopr (příp. petrželová nať)
sůl
Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na sádle, přidáme mrkve a kedlubny, které jsme nakrájeli na hrubém struhadle. Osmažíme, zaprášíme moukou a znovu osmahneme a zalijeme masovým vývarem. Osolíme, přidáme krupky a vaříme doměkka. Nakonec zjemníme smetanou, do které jsme rozmíchali žloutek. Ozdobíme koprem, nebo petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 335x
Komentáře receptu Mrkvová polévka s kedlubnami
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!