Rizoto z jehněčího masa

Suroviny

500 g jehněčí kýty
500 g rýže
2 stroužky česneku
100 g hrášku
100 g zelených lusků
100 g mrkve
1 lžička řepkového oleje
svazek jarní cibulky
špetka čerstvého rozmarýnu (může být mletý)
100 g tvrdého sýra
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Na olej orestujeme najemno nasekanou cibulku a česnek, přidáme na menší kousky nakrájené maso, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Poté okořeníme rozmarýnem, průběžně podléváme vodou a na nižší teplotě dusíme doměkka. Mezitím si dle návodu na obalu připravíme rýži. K měkkému jehněčímu masu přidáme hrášek, fazolové lusky a na kostičky nakrájenou mrkev a přibližně 5 minut vaříme dohromady. Poté promícháme rýži s masem a zeleninou, můžeme přidat i nasekanou petrželku a podáváme posypané strouhaným sýrem.

Pozn.: Vhodné od 1 roku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 401x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rizoto z jehněčího masa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist