Nákyp z růžičkové kapusty a rajčat
Suroviny
500 g mražené růžičkové kapusty
300 g rajčat
125 ml slepičího vývaru
1/4 lžičky drceného oregana
150 g šunky
100 g nastrouhaného eidamu
nastrouhaný muškátový oříšek
máslo na vymazání formy
sůl
pepř
Postup
Kapustu asi 3 minuty blanšírujeme ve slepičím vývaru. Rajčata spaříme, ochladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Přidáme je k vývaru, osolíme, opepříme, přidáme oregano a muškátový oříšek. Zapékací formu vymažeme máslem, naplníme jí zeleninovou směsí a posypeme na nudličky nakrájenou šunkou a strouhaným sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C asi 20 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 638x
Komentáře receptu Nákyp z růžičkové kapusty a rajčat
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!