Nákyp z růžičkové kapusty a rajčat

Suroviny

500 g mražené růžičkové kapusty
300 g rajčat
125 ml slepičího vývaru
1/4 lžičky drceného oregana
150 g šunky
100 g nastrouhaného eidamu
nastrouhaný muškátový oříšek
máslo na vymazání formy
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Kapustu asi 3 minuty blanšírujeme ve slepičím vývaru. Rajčata spaříme, ochladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Přidáme je k vývaru, osolíme, opepříme, přidáme oregano a muškátový oříšek. Zapékací formu vymažeme máslem, naplníme jí zeleninovou směsí a posypeme na nudličky nakrájenou šunkou a strouhaným sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C asi 20 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 638x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nákyp z růžičkové kapusty a rajčat


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist