Salát s makrelou a řepou

Suroviny

800 g malých brambor
400 g plechovka nakládaných bílých fazolí
400 g uzené makrely
60 ml olivového oleje
4 středně velké červené řepy
1 balení polníčku
KŘENOVÝ DRESINK:
150 g majonézy
1 lžíce strouhaného křenu
1 stroužek česneku
1 lžíce bílého vinného octa
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 220 °C. Celé oloupané brambory dáme do studené osolené vody a přivedeme k varu. Vaříme 12 – 15 minut, aby změkly. Poté je slijeme a osušíme. Plech potřeme dvěma lžícemi olivového oleje a dáme na 5 minut nahřát do trouby. Zbylý olej smícháme s očištěnou řepou nakrájenou na čtvrtky. Brambory lehce promáčkneme lžící a dáme je na plech s teplým olejem. Přidáme také řepu a pečeme 20 minut.

Mezitím smícháme misce všechny suroviny na dresink a dáme stranou. Upečené brambory a řepu promícháme v míse s uzenou makrelou, okapanými fazolemi a polníčkem. Přelijeme dresinkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 110x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát s makrelou a řepou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist