Tymiánový losos s celerovým salátem

Suroviny

4 porce lososa
2 lžíce tymiánových lístků
2 lžičky mletého černého pepře
4 stroužky rozmačkaného česneku
mořská sůl
80 ml olivového oleje

SALÁT:
240 ml zakysané smetany
125 ml smetany ke šlehání
2 lžíce citronové šťávy
2 lžičky dijonské hořčice
1 kg celeru nakrájeného na tenké nudličky
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Na salát smícháme zakysanou smetanu, smetanu ke šlehání, citronovou šťávu a dijonskou hořčici. Dle chuti osolíme, opepříme a na slabém plameni pomalu zahříváme. Přivedeme k varu a vaříme 4 minuty, aby byla směs krásně hladká. Vmícháme nudličky celeru a chvíli prohříváme. Dáme stranou, ale pořád udržujeme v teple.

Tymián, pepř, česnek, sůl a olej smícháme v misce. Touto směsí potřeme lososa a z obou stran ho 3 - 5 minut grilujeme. Podáváme společně s celerovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 363x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tymiánový losos s celerovým salátem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist