Zajíc načerno

Suroviny

1 zaječí předek
1 cibule
kořenová zelenina
2 lžíce sádla
z 5 kostek cukru karamel
2 lžíce ostružinové marmelády
1 lžíce vinného octa
1 lžíce másla
2 lžíce mouky
mletý pepř
sůl
nové koření
bobkový list
hřebíček
tymián

recept nemá fotografii

Postup

Zaječí předek zbavíme blan i šlach a naporcujeme ho na kousky. Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, přidáme i veškeré koření. Nakonec na zeleninu dáme naporcovaného zajíce, osolíme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka. K hotovému masu přidáme marmeládu a zkaramelizovaný cukr. Vzniklou omáčku zahustíme jíškou z másla a mouky a okyselíme vinným octem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 793x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zajíc načerno


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist