Kančí hřbet na česneku
Suroviny
800 g kančího hřbetu
40 g slaniny
4 stroužky česneku
80 g sádla
1 cibule
2 lžíce tvrdého nastrouhaného sýra
nové koření
celý pepř
sůl
Postup
Kančí hřbet prošpikujeme slaninou, potřeme utřeným česnekem se solí. Na sádle zpěníme na plátky nakrájenou cibuli společně s kořením, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vodou a dáme péct do trouby, kde často podléváme. Když bude maso měkké, šťávu zahustíme chlebem, dle chuti osolíme a necháme projít varem. Podáváme s bramborovými knedlíky a brusinkovým kompotem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 6 137x
Komentáře receptu Kančí hřbet na česneku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!