Kančí hřbet na česneku

Suroviny

800 g kančího hřbetu
40 g slaniny
4 stroužky česneku
80 g sádla
1 cibule
2 lžíce tvrdého nastrouhaného sýra
nové koření
celý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Kančí hřbet prošpikujeme slaninou, potřeme utřeným česnekem se solí. Na sádle zpěníme na plátky nakrájenou cibuli společně s kořením, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vodou a dáme péct do trouby, kde často podléváme. Když bude maso měkké, šťávu zahustíme chlebem, dle chuti osolíme a necháme projít varem. Podáváme s bramborovými knedlíky a brusinkovým kompotem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 137x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kančí hřbet na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist