Pálihuba - Podkrkonošská polévka
Suroviny
250 g bílých fazolí
2 ostré klobásy
1 lžíce sádla
1 větší cibule
hladká mouka na jíšku
česnek
sladká paprika
pálivá paprika
zakysaná smetana
ocet
sůl
Postup
Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den je uvaříme doměkka a necháme vystydnout.
V hrnci, ve kterém budeme vařit polévku, zpěníme na tuku nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme obě papriky a zasypeme moukou. Do této jíšky dáme uvařené fazole, nakrájenou kolobásu a povaříme. Dle chuti dochutíme česnekem,octem, osolíme a na závěr přimícháme zakysanou smetanu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 382x
Komentáře receptu Pálihuba - Podkrkonošská polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!