Domácí pivní sýr
Suroviny
500 g měkkého tvarohu
3 dl světlého piva
1 rovná kávová lžička soli
kmín
mletý pepř
Postup
Ve větší nádobě rozmícháme tvaroh s pepřem a kmínem, solí a zalijeme pivem. Přikryjeme a necháme 5 dnů uzrát při pokojové teplotě. Dobře proleželý sýr má nažloutlou barvu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 365x
Hodnocení receptu:
9,33 (počet: 3)
9,33
3
10
Komentáře receptu Domácí pivní sýr
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!