Vepřová roláda plněná mrkví

Suroviny

1 kg vepřového masa od žeber na roládu
2 větší mrkve
2 cibule
kmín
mouka
15 lístků čerstvé bazalky
olej
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové maso od žeber rozprostřeme, osolíme, poklademe plátky bazalky. Na maso s bazalkou položíme očištěnou mrkev jako nádivku. Naplněný plát pevně převážeme režnou nití, utáhneme a roládu na povrchu potřeme směsí soli, pepře a rozdrceným kmínem.

Roládu nejprve zprudka opečeme na trošce oleje a poté jí dáme na plech, lehce podlijeme vývarem nebo vodou a společně s dvěmi kusy celé neoloupané cibule dáme péct na 90 minut do trouby. Pečeme přiklopené nebo pod alobalem. Šťávu z výpeku můžeme zahustit troškou mouky rozmíchané ve vodě a přibližně 10 minut nechat povařit.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 645x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová roláda plněná mrkví


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist